2008-09-29

Rymlingen är tillbaka igen **äntligen**

Katten som rymde igår, hon har kommit tillrätta!
Zita fick ett ryck av äventyrslusta och drog när alla var borta, och trots att vi kollade hur mycket som helst både igår kväll, inatt och idag, så har hon varit borta.
Min misstanke var från start att hon inte var UTE utan att någon tagit in henne. Ikväll kom sambon hem med nyskrivna efterlysningslappar med foto och telefonnummer till oss, och så gick han med hunden och ungen på Zitajakt.

Det tog kanske någon timme eller två, sen ringde det på hans mobil, och mycket riktigt hade hon gått till en NÄRA granne (trappuppgången intill oss), just det GÅTT TILL, för han sa att igår kväll satt hon plötsligt i deras vardagsrum!
Deras hund hade morrat lite, men efter några minuter var de vänner och hon sov gott ihop med hunden inatt, i värmen. Skönt att veta att det finns snälla människor som tar hand om djur som busar bort sig! **TACK GRANNEN!!**
Och även om hon trivts, han sa att hon var jättekelig och social, precis som hon är här hemma, så verkar det ha varit ett äventyr iallafall, för hon somnade på husses arm ganska fort efter middagen ikväll!

Lite suddigt, men såhär såg det ut när Zita hittat hem iallafall! Zzzzzz...*ler*
Skönt att ha henne hemma igen!

Inga kommentarer: